Dnes naposled
Už nelíbáš mě u dveří
Už nemám teplou večeři
Už nejsem s tebou propleten
Už stůl je komplet
Zameten
Už nestelu ti na růžích
Už zapomnělas se mnou žít
Už drhneš rty po jeho těle
Už kopeš do mě
Nepřítele
Už praskají mi v hlavě struny
Už přelily mě písečný duny
Už nemám love pro tvý ztráty
Už není žádný
Má dáti
Už chybí jenom Dal …
Přečteno 483x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin, Holis, Myrja
Komentáře (0)