Potřebuju tě!
Anotace: Přesouvám sem nějaká svoje starší díla a tohle je první z nich. Byla to bezmocná reakce na zoufalé středeční ráno, kdy si srdce dřív než mozek uvědomilo, že to co bylo už nebude...
Nejradši bych zastavila čas,
zbývá mi toho tak málo,
osud co skrýval se v nás,
všechno se zdlouhavé a nudné zdálo,
už nejsem dítě,
a nikdy jím nebudu,
osud mi zakrátko zpřetrhá nitě,
ty nitě mého osudu.
Slzy mi po tváři tečou
a já myslím na tebe,
ty jsi teď s jinou slečnou,
hledáš cestu do nebe.
Krev mi teď po rukou stéká,
a toho mám dost,
proč ona, ani není tak hezká,
a probodla jí vlastní kost.
Teď ležím tu na zemi vedle vás dvou,
jediné co jsem chtěla mám -
zemřít rukou svou,
být navždy vedle tebe
a to teď právě mám.
Získáme spolu nebe
a navrátí se k nám
ruka Boží jež slzy z tváří mi stírá,
chci s tebou být a tebe tu mám,
však ON praví, že je tu pro mě jiná díra
... a peklo mi ukazuje.
Tak chtěla jsem tě mít
navždy do skonání,
teď nesmím s tebou být
těžké litování,
možná měla jsem tě nechat jít,
nechat s jinou žít,
teď ležím vedle tebe,
celé tělo mrazem zebe,
snad ještě šanci mám,
že nejdu k vám,
že navrátím se zpět,
na pozemský svět
a tebe nechám s ní,
konec našich dní.
Pukne mi srdce žalem,
ale zapomněla bych málem,
že nejsem jediná,
kdo z nás dvou srdce už nemá...
Přečteno 503x
Tipy 5
Poslední tipující: Lady Carmila, drahý, Blagit
Komentáře (3)
Komentujících (3)