Nezastavuj...nech mě bejt!!!
Anotace: ...jestli nemáte rádi jisté "citové výlevy",tak nečtěte...
všechno je
tak zkurveně v prdeli
....
počítat pampelišky
už nejde
protože mi chybíš
.
.
tak blízko vysněným cíli
a ty se zastavuješ
já nechápu proč
.
a ani nevim proč brečim
když nikdy nic za nic nestálo
a stát nebude
...
my už to nemůžeme změnit
protože by to bylo tak moc těžký
...
tak kurva moc těžký
.
.
nechci se kvůli tobě
potápět do sraček
jako blbý dítě bez hraček
a včely už taky lítaj pryč...
já si chci vypnout hlavu
protože teď provádim kontroly
na tebe
.
.
jsi mi v krvi až moc
a mě to kurva bolí!
kdyby kontrolka zaznamela aspoň
HOVNO
ale ani na to se nezmůžeš
.
.
tak mě už sakra nech bejt
.../cože?/...
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Mraveneček, už ne pernikova princezna, 0-0
Komentáře (1)
Komentujících (1)