Vzpomínka na život z života

Vzpomínka na život z života

Anotace: Kdo pochopí život jediný,což nikdo nemá pocit stejný??

Chci víc než měl bych chtít
probdělá noc v temnotách
stále se opakující situace
změn život životem.

Nevím zda smutek či strach?
Z čeho pramení?
Chce mi vzít smysl?
ale kdo?

Ty svým božským pohledem zas,
jak noční nebe v dáli
ozdobo nocí mých.
Život je jak obrovská past,
do které chytá všechny z nás.
Autor Rbb, 18.05.2008
Přečteno 383x
Tipy 14
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, Meriel, IvoMaria, Oči, Kyle, anatantal, Ztracená Tereza, Romana Šamanka Ladyloba, Anewue
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně tak, stejný pocit celý život

01.06.2008 17:20:00 | Meriel

Cestu najdeš, když budeš chtít. Já Ti na ni možná posvítím. x

20.05.2008 13:13:00 | Oči

láska je život

19.05.2008 10:07:00 | Ztracená Tereza

život past není...to láska

18.05.2008 23:22:00 | Anewue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí