Nedotek
Rum a chleba se sýrem
dřevo srny lehkost noci
štěkání vzbuzených psů
padající hvězda tryskáč
obloha s dotekem větví
kecy o něčem a ničem
pocity příjemné prázdno
ruce hledající ve tmě
ztracené
ráno
Přečteno 474x
Tipy 5
Poslední tipující: obyčejná, jedam, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)