Děkuji
Anotace: Poděkování. Za jeden večer. Jednu noc. Jednu sklenku vína. A tvou vůni, která mi zůstala na rukou. Za jeden nekonečný rozhovor, který mi dodal naději. Vím, jsi jako vítr. Nejdeš spoutat. A já už ani nechci. Jsi víc jako bratr než cokoliv jiného.
Děkuji...
Když svět křičel
a já si zacpávala uši,
ty jsi mě zavezl
na loďce do klidné zátoky.
Když se vše topilo v tichu
ty jsi šeptal slova lásky
do vší té nenávisti.
Když jsem bloudila v tmách
byl jsi to ty,
kdo postavil do chladu tmy
žhnoucí svíci.
Když jsem své bolesti
svěřovala bezcitné noci
a mé slzy se mísily s deštěm
tvé ruce objaly smutek
smyly ze světa všechnu slanost
podaly mé duši křídla
jak list snášející se
na jiskřící vodní hladinu
i já smím pocítit volnost
Navždy
Přečteno 400x
Tipy 12
Poslední tipující: hostmen, Bubble - miluje - slunečnice, DodgerKT, Skywalker, Churry, brooklyn, WhiteSkull
Komentáře (4)
Komentujících (4)