Obyčejné dělení
Ležím ve svém pokoji
ucho přilepené k podlaze
poslouchám
jestli mi neujel vlak
V naprostém tichu
je slyšet jen mé spokojené
mnutí rukou
rozhlížím se po místnosti
s kým se podělit o své
radostné zjištění
ústřední topení
se okázale vypnulo
skříň
taková slušná dvacítka
dychtivě otevřela ústa
židle psychicky nevydržela
stát na nohou
a posadila se ...
Vám svou radost
ale sdělovat nechci!
duchovní rozohnění
Vím kam jít!
okamžité zklidnění
Srdce
Podělím se o radost
poděl se o bolest
nepřijdeme o nic
já a ty
dva podílníci zisku
Přečteno 326x
Tipy 20
Poslední tipující: Marcella, drsnosrstej kokršpaněl, Lota, STIMPRE, Churry, cevert, Bíša, labuť, MTRowe, Aťan, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)