Medvědí
Anotace: Ta je trošku starší...
Zbrousils´mi kousek
duše svými vlásky
medovými
a tlapami medvědími
jsi usměrnil můj proud.
Já pojedu kdykoliv
podle tvý lajny,
když mě zkrotíš
svým náručím…
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: xavian, Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)