L.Á.S.K.Á
Moc tě miluju,
mám tě ráda to ti slibuju..
Ani nevíš jak mi chybíš,
stýzká se mi ani nevíš...
Jen s tebou štastná můžu být,
co víc po tobě mám chtít...
Jen tebe chci nic víc,
stačilo by mi jen říct,
že ty mě taky tolik chceš
a že to není jen pouho pouhá lež...
Komentáře (0)