Miláčku prosím prober se!
Už třikrát přišla jsem za tebou
do zakletého zámku,
na jeho chodbách je cítit tinktura,
čekám tu v koutku schoulená,
až pro mě zase přijde bílá královna
a znovu odvede mě za tebou.
sedím tu, u tvé postele,
stejně jak včera, předevčírem,
výskám tě ve vlasech,
hladím tě po čele,
tisícem polibků prším ti po těle.
A při tom šeptám,
"Miláčku,
prosím prober se!"
Otvíráš oči,
v tu chvíli kouzla pominula,
ledová královna se v páru proměnila
a láska? Ta nad zlem zase zvítězila,
na chvíli...
Přečteno 498x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BArBArKO, Pevya, MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK, Marfuša, Monsignore, vodnař, Štěpina G, Iva Borecká, Rošták Domča, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)