tolik krásných básniček,
tolik komentů a čténářů
myslím si, že i tohle by stačilo,
kdyby věděla ta tvá vysněná,
že to patří jí ...
možná jsem moc smělá,
obávam se, že to nevěděla ...
kéž ti to "děkuji"
zůstane za každých okolností
30.01.2009 04:48:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Ano stačí pouze takhle málo...A děkuji Ti za koment!Potěšil mě
20.05.2008 16:10:00 | Ewineccka