Anotace: :-) mno To jsme jednou blbli s kamarádkama a mě to plostě napadlo:-D neni to sice moc vtipný ale neva ne??
Omlouvám se, za tu druhou řádku, kdy se mi zdvojilo slovo branka...;o)))
25.04.2009 18:41:00 | Kozoroh 1
Tak ta se mi líbí!Umíš, mládě!Taky jsem Ti něco napsal, takovou malou prémii...
Každý večer otvírá se
branka branka rtíků Tvých
a již krajem rozléhá se
zas Tvůj šťastný smích!
A Tvá ústa malinová
probouzí mé sny
o tom, že se smutek schová,
když Tvé polibky
zase mi můj život zkrášlí,
v sedmém nebi jsem,
vymýšlím si, až se práší,
hvězdy s měsícem
nemohou se na to dívat,
za mrak skryjí tvář,
i potmě Tě umím líbat,
k čemu jejich zář?
I já se ještě občas vracím do puberty a není to zase tak těžké...
14.06.2008 16:30:00 | Kozoroh 1