Nemohu mluvit
Anotace: Že by se vrátil soumrak?
Abys věděla kdo na tebe stále myslí
a co to pro chlapa znamená
přináším ti tuhle růži
Abys věděla o kom se mi v noci zdá
a jak se mi ráno nechce vstávat
dávám ti tenhle polibek
Protože víš jak moc tě miluju
a že o tom nesmím mluvit
namaloval jsem tě prstem do písku
Přečteno 549x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, kavec, labuť, Bíša, jedam, Psavec, WAYWARD, Noc17
Komentáře (8)
Komentujících (7)