Drak a kráska
Anotace: ...neobvyklá láska...
CO nutí krásku Draka mít?
PROČ musí stejným krokem jít?
Proč v srdci nemá klid
a musí s Drakem přece být?
Vždyť spojení, tak záhadné,
kdo ví, jak jednou dopadne?
To dívka vůbec netuší...
Přec se jí srdce rozbuší -
když Drak,
třebas jen slůvkem, dotkne se...
...a doufá, že jednou, ji někam unese...
Tam do náruče vrhne se mu,
vysloví vše, co cítí k němu...
...ucítí teplé Dračí doteky
zůstane u něj s láskou - navěky...
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: Kozoroh 1, Bíša, WAYWARD
Komentáře (0)