Štěstí
Anotace: Víš, kdy pocítíš krásné štěstí?
Když lásku svou máš komu vždycky dát,
když víš, že i ten druhý, má Tě rád...
Když oporu v člověku na dosah cítíš
a v nouzi ho za ruku pevně chytíš...
Když láska je vzájemná, křehká i tajemná,
a všechno na světě pro Tebe znamená...
Tak teď zavři oči a opři se o mně,
jen Ty víš co všechno znamenáš pro mě...
Já slyším Tvé srdce, jak rychle buší,
já cítím to souznění našich duší...
Chci aby čas s Tebou teď zůstal stát,
jen Ty jsi mé štěstí, já mám Tě moc rád...
Přečteno 892x
Tipy 7
Poslední tipující: Kozoroh 1, jesterka, Dalimila, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)