Smutný muž
Anotace: Stesk, samota, láska.. Proč ne, ale všeho by mělo být s mírou.. Je to smutná láska nebo spíše byla.
Smrt vepsaná na tělo
Černým inkoustem vyvedená písmena
V plamenech svic se zaskvělo
Že lítost byla šílená
Když donutila ji odejít
V náruči chováš křehké tělo
Jenž milovalo i nenávidělo
Se stejnou silou
Jakou dokáže udeřit blesk
Ale pro Tebe byla něžnou vílou
Jenž zaplavil po něze stesk
Líbáš vychladlé rty, hladíš bledé líce
V kryptě pomalu vyhasínají svíce
Pak pozře Tě temnota
A v duši rozmůže se nicota
Tak nech ji odpočívat a jdi už
A nech jí na prsou spočívat nůž
Jenž dal jsi jí jako poslední dar
Chlapče či muži, z něhož stal se král
Poslouchej baladu, kterou pro tebe a pro ni jen minstrel hrál
Přečteno 456x
Tipy 8
Poslední tipující: Rikitan, Azazen, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)