Kruhy v nás ...
Anotace: Všechny Vás mooooooc zdravím :o))))) Po takový době ... už se mi moooc stýskalo... a tak zas jedna malá básenka ...původně jsem vlatně chtěla napsat něco úplně jinýho :o))) Tak uvidíte sami ...
Kruhy vzdáleného života
Se smírně uzavírají
Ledové krunýře myšlenek
Uvolněně tají
Kruhy hlubokých pocitů
Hřejí
A s moudrostí prošlých let
s úlevou se mění
Kruhy žáru lásky milované
Mlčením v nekonečnu udušené
Znovu ožívají pro jedinou větu
Kterou šeptám navzdory celému světu
MILUJI TĚ ...
Komentáře (0)