V proměnách
Mě neošálí
smrtka ve slušivém mikádu
upocené lichotky
zrychleného dechu břídila
Mě nezláká
mohutný slib z dokonalých úst
nahota na výdej
u okénka bez nápisu
Mě neohromí
odhalené celebritní ňadro
výdělky megaprasat
které statečná židle udrží
.................................
Mé jednotky
uvážlivého rozumu
dlouhá léta
drží své formace
a ty je rozprášíš
za jednu jedinou minutu ...
...
...
...
...
S díky Tvůj šílenec
Přečteno 472x
Tipy 12
Poslední tipující: igniss, Marcella, HarryHH, Severka, drsnosrstej kokršpaněl, Lucie Teru, Bíša, Churry
Komentáře (4)
Komentujících (4)