Slova jsou mocná zbran
i čarodějný lék...
kousat mohou
jak rozzuřená saň
i hřát..
být hebká na dotek..
Znova a znova
slýchávám
jak bolí mě tvá slova
když skáčou po planině
jako laň..
Pojdme se hladit slůvky
když nesmíme dlaněmi..
nad mnohými básněmi
si říkávám...
Napíšu básen..
složím do čverečků
do kapsičky posílám..
22.05.2008 17:51:00 | Nút