Být tak tím dotyčným, tak bych rád ti k probuzení napsal
Až se vzbudíš – jsem já tady,
bych tvůj půvab pohladil,
po tělíčku – po tvé tváři,
dotkl se tě – políbil.
Buď tak chvilku tady se mnou,
zapomeň na problémy,
pusu chci dát tobě něžnou,
obejmout tě v náruči.
Do slov tady tobě vkládám,
pohlazení po duši,
ať hezky se ti do dne vstává,
a také ať se vydaří.
Ahojky
05.09.2012 13:34:33 | bobi bobie
to už je ale dlouho, co jsem to napsala...
ale když usínám a ruce, nohy zebou...
v mysli stále cosi mám a touhy hledám s tebou...:-)
05.09.2012 14:21:13 | Liduška
jako chlapa by mě hrozně hřálo u srdce,kdybych věděl,že na mě takhle někdo myslí...
27.05.2008 11:46:00 | mexico