Hrdina
Ty jsi zklamal,
ona ti věřila.
Ty jsi se smál,
ona plakala.
Nikdy není hrdina ten, co zklamal a opustil,
ale kdo byl zklamán a odpustil.
Važ si každého okamžiku,
kdy jsi s osobou,
kterou miluješ,
protože nikdy nevíš,
která chvíle je ta poslední...
Přečteno 336x
Tipy 1
Poslední tipující: Zasněný básník
Komentáře (2)
Komentujících (2)