Anotace: Dlouho, předlouho jsem s Vámi nebyl, nebojte, nezanevřel jsem, jen velmi smutným časem procházím, duši nejbližší já ztratil jsem.
Tak toto je přesně básnička, které nemám problém rozumět. Takové jsem schopen vstřebat.
A skutečně, prosté, krátké, výstižné, pěkné.
19.07.2007 14:53:00 | Mvek