Paprsek na schodišti
Anotace: ...opět kdysi...
Zářil na schodišti.
Pan elegán.
S očima,
v nichž se plamen blyští.
Jak mu to slušelo...!
/Žasnu./
Proč jen musí býti sám?
Umírám,
umírám na tmu...
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, pejrak, elfkan, p.a.j.i.s.e.k., prostě Zuzana
Komentáře (1)
Komentujících (1)