nebe
nebe plné vůní jara
zachmuřené pláštěm deště
mraky vrhající stíny
na naše čela
a vítr prostupující
tělem mým
rozechvělá
jako lístky stromů
ve větvích
celá roztesknělá
se zase bojím
že jen sním
zase mé srdce
plné vrásek z čela
zase jím tak teskně zní
tvůj strach z mé blízkosti
...
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: maena, blue, igniss, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)