Nebeské vyznání
Anotace: Jeden z mnoha odstínů lásky
Já miluji tě víc než lidská představa
I déšť ohromen ustává,
když naproti mi jdeš
a mé srdce lopotí se kopcem nekonečna
Jsem tvá mléčná dráha i země tečna
Však, pro pána!
Stala hrůza hrůz…
Jsem zadána
a jen ve verších smí láska nebem růst
Přečteno 765x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, poustevník Jirka, andíleček, Psavec, forget-me-not, Květka Š., WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)