Anitě z lásky
Anotace: Jen taková hříčka...
Anitě z lásky,
sbírám oblázky.
Jeden mi zůstal v dlani,
já cítím se podvedený.
Ostnatý drát,
spoutal ty oblázky...
Ostnatý drát si kolem těla obtočila.
Zítra se na mě podívá,
zítra už mě sedmihlavé sani
sežrat dá.
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: Marfuša, Noc17, jesterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)