Anotace: Zas skládám básně o lásce, zas nový smysl mám, a nechci slyšet o tom, že může to být klam...(napsána 20.5.2008)
Hih, zas ta láska:oD Někdy si říkám, co to se všemi lidmi je, ale..co je to se mnou?!:oD Tak tedy..
Chvilkami se zdá, že se vlastně naprosto stejně věci a slůvka docela často opakují(a možná to i zdání nebude), a o to to pak pro mne je nezajímavější. Myšlenky ale docela ohrané, v dnešním kreativním světě..
Ale chvílemi se líbilo. Neber to ale ode mne nijak zle..
22.05.2008 16:57:00 | Traci