Viděl sem
Anotace: štěstí neni jenom láska..
Viděl jsem vycházet hvězdy,
mezi korunami z jehličí.
Viděl jsem je padat,
z oblohy nejvyšší.
Viděl jsem vycházet slunce,
v kulise ptačího zpěvu.
Viděl jsem ho zapadat,
v moře, daleko od břehu.
Viděl jsem vycházet tebe,
za tlukotu mého srdce.
Neodešla jsi, byla jsi blízko.
Semnou , ruku v ruce.
Kdybych si měl vybrat,
co vidět znovu.
Chtěl bych stebou v trávě ležet, vidět hvězdy
a slunce k tomu.
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: Divoženka1, Elisha, xhil, Cleris, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)