Anotace: Jedna hooooodně stará věc... Pro člověka, kterej pro mě moc znamenal (a znamená) a teď po těch letech jsem ráda, že jsme si žádným úletem nezkazili přátelství, kterýho si moc vážím...
to NikitaNika: jo, přesně o tom to je... v jednu chvíli jsme plánovali, jak by bylo skvělý být spolu, bydlet spolu... Nakonec to skončilo tak, že jsme zůstali přátelé a já jsem za to moc vděčná, pže ten člověk pro mě moc znamená, i když jsme se už dlouho neviděli a ani to shledání reálně nevidím... Přesto jsem za to ráda, pže mi na něj zbyly vzpomínky, který mi nikdo vzít nemůže...
22.05.2008 18:33:00 | Caracol
ST! dávám za obsah a myšlenku, něco podobného jsem zažila. Mám kamaráda, vlastně nejlepšího kamaráda a myslela jsem jednu chvílu, že bych ho chtěla, prostě jen pro sebe. Aj on cítil něco podobného, nakonec jsme zůstali nejlepší přátelé, řekli jsme si to a já su moc ráda...
22.05.2008 18:28:00 | NikitaNikaT.