...je pěkná a myslím si , že ta básenka se chválí sama
je moc dobrá...Jirka
27.05.2008 17:59:00 | kavec
Ty který moooc milujeme,si občas ani naši ásku nezaslouží,neváží si jí a jen nás využívají...ale i tak jsme do nich zamilovaný...To dobře znám...i když vím,že mi lže,že mě ve skutečnosti jen využívá,stále ho miluju...Básnička je to moooc pěkná...
27.05.2008 14:44:00 | Rošták Domča
Ahojky carodejko milá,velmi nádherně napsaný!Povedlo se a moc Ti děkuji za komentík!Potěšil mě!
24.05.2008 23:02:00 | Ewineccka
jsou tam velmi hezke pasaze, hezka slovni spojeni, lec me nektera slova v ni pripadaji nadbytecna, coz mi malinko kazi dojem, ale zas tak strasny ( to kazeni dojmu) není :))
24.05.2008 18:40:00 | saddova