Náš čas
Anotace: trošku lásky, vzpomínek, naděje a melancholie..
Můžeš se zasnít
a držet mě za ruku
dokud je čas
než bude pozdě vyvracet slova
zas nedávám ti záruku
ale ještě je čas
Až přejde světabol
a mlha ustoupí
přijde ten čas
ta chvíle snad nejdražší
kdy rozum lásku pochopí
a ty mě budeš držet za ruku
...zas
S tou chvíli chtěla bych žít napořád
tak jako stromy v lese,
ozvěna v dálce – vím máš mě rád
má vzpomínka tvé jméno nese..
Komentáře (0)