...už by mělo nastat trochu jiné počasí , myslím si,že
toho deště už bylo až hodně...
I když na druhé straně takové dešťo vé kapky dovedou udělat z vlasů a očí nádherné barevné spektrum.
Ale každé zlo je na něco dobré , nebýt těch dešťů , tak
by nevzniklo tolik pěkných básniček ...
Moc se mi líbí Jirka
23.05.2008 10:19:00 | kavec
Zavří víčka a pust do nich snení ... krásná básenka s trochou deštíka ...
23.05.2008 06:08:00 | NikitaNikaT.