...to je moc něžná básenka , moc mi zahřála a rozveselila srdíčko.
Už dlouho jsem nic podobného a tak citového nečetl .Je to prostě básnička , na letní náladu jak vymalována.
Jirka
23.05.2008 10:22:00 | kavec
Básenka pěkná, lehoučká, romantická a něžná. Docela mne zahřála a malý úsměv mi vykouzlila ...
23.05.2008 06:09:00 | NikitaNikaT.