tady je to jak u psychouše,to vůbec není o literárním cítění jen si tu pořád honíme ega...no ale abych přidala své moudro-NELZE milovat někoho kdo nemiluje sám sebe,on tu lásku nepřijme...
22.10.2010 17:23:00 | la loba
:) prý jsme všichni Jedno, takže když odpustíš Sobě, tak vlastně odpustíš Bohu a naopak, když Bůh odpustí Tobě, tak vlastně si sám Sobě odpustil ... no ne?
Ale dost filozofování ...lepší je když se to žije, i když třeba jen na krátke okamihy ...
I tohle jse uluze, že nedělám si iluze .. že od teď až napořád - půjde mi to lehce - být pořád jenom "teď a tady" - snění má tak zvláštně svádí ...
23.05.2008 09:10:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Je jasný, že odpuštění je nejkratší cesta k vnitřní svobodě, žel ne vždy se to daří. Když jsem ale v "teď a tady", dokážu odpustit i Bohu:-)
23.05.2008 08:50:00 | 6thSun