Samařská žena...
...................
Tříštivé zrcadlo
Tvého pohledu
Zapomenutý kaleidoskop
Na hladině pouštní studny
Kdy
Opžděný měsíc
Ten samotář všech cest
Přichází
Smočit svůj ret
Do tvé
Chladivé
Hladiny...
Nejde zapomenout
Na tu oázu v poušti
Ty
Vracející se
Obrazy
Kdy
Jsem k tobě přicházel
Umírající
Touhou a žízní
Ve víře
Vší své naděje
Že mne
Hledajícího
Napojíš...
Vidím tě
Na každém konci
Svých cest
Obraz ženy
Přesahující
Mou nachylující se
Smrt
Až do věčnosti
Tohoto
Bytí...
Přečteno 364x
Tipy 15
Poslední tipující: hanele m., Bíša, maena, Alan Black, Belmon, dva, labuť, Květka Š., Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)