Tátovi
Anotace: Vím že to má být kategorie rodina, ale mě tam prostě víc sedí láska.
Tátovi
Ve starém chrámu
V šuplíku pod schody
Po léta ztracená
Choulí se ke klice
To ona tam čeká
Na dětské příhody
A jak čas ji míjí
Propadá panice
V zahradě vrbové
S jezírkem špinavým
Po léta netknutá
V šátečku kvítkovém
Schoulená v náruči
S kukátkem duhovým
Na tátu vyčkává…
Snad už je za rohem...
Tati...?
***
Přečteno 360x
Tipy 20
Poslední tipující: Woski, sýc, Jenda P., Bíša, 6thSun, el viento, IvoMaria, mexico, Mácha, Noc17, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)