Myšlenky s 6 strunami
Anotace: Co říct. Smutné, štklivé a nedokonalé
Trny padají
Trny bodají
Jak struny do prstů
potají
Já skládám své zklamání
Nečekám plavčíka co mě zachrání
Padám s kamenem těžkým ke dnu
život vysněný v nedohlednu
Za jeden sen
platím stále
Vždycky to skoro vyjde
skoro však málem
Pak když na dotek
zázrak vidím
fnkne jak drobek ve větru
zas se stydím
Nebijte prosím
čtenáři poetu
Má pouze deprese
Je však rád, že je tu
Usedám k nástroji
Projíždím struny
Vyhrávám zklamání
Už možná z nudy
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: dva, maliska, Psavec, Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)