Anotace: ...jsi-li smělý, zkus...žít
Víc střežím kříž nežli ty, troufám si to říci úplně všem..věříš??? Anebo mne "pohaníš" ???
01.06.2008 18:20:00 | Mirka Hedbávná
Ne, to jen TY ses neodvážil ŽÍT??? A pozor!!! Nejde o ponížení!!! Jde o poVÝŠENÍ ŽIVOBYTÍ!!
01.06.2008 18:18:00 | Mirka Hedbávná