Kouřová
Anotace: Trocha kouře z mojí dnešní večerní cigarety... ;)
Chci bejt zavřená ve tvý
cigaretový krabičce
plný tabákový lásky
a nikotinovýho citu.
Nenápadně bys mě hledal,
to aby rodiče nevěděli,
co nosíš tajně po kapsách.
Je to jen naše tajemství.
Chci bejt ohněm toho tvýho
nesmrtelnýho zapalovače;
ten přece nikdy nezhasne,
to já už dávno, dávno vím!
Potom bys mě totiž musel
každý ráno sevřít v dlani,
když by sis připaloval
svoje první ranní retko…
*
Škoda, že nekouříš…
Přečteno 371x
Tipy 13
Poslední tipující: dablik007, Bíša, spare, jedam, Ctěný pán, Psavec, její alter ego
Komentáře (4)
Komentujících (4)