Ta druhá
Anotace: některý věci je lepší nevidět na vlastní oči
jednou v noci
byla s dechem na konci
v jejím životě se zjevil
náklonost jí projevil
ona mu uvěřila
nové lásce se oddala
budoucnost plánovala
ta druhá její plány zhatila
na její city nekoukali
srdce jí pošlapali
bez vysvětlení
bez omluvení
naděje její zničili
svý touze průchod dali
jí před očima
vlastníma
plačícíma.....
teď nezbývá jí než přemýšlet
kde chybu udělala
o nich ve smutku smýšlet
svých nadějí se vzdala
už lidem nevěří
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 363x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Jabba_Hutt, Severka, maliska, Psavec, toužím.jít.dál
Komentáře (3)
Komentujících (3)