...říkám to stále láska je neustále hledání , těch hodnot za které stojí tu lásku podstupovat .
Moc pěkná básenka a mi se moc líbí Jirka
26.05.2008 17:32:00 | kavec
Jůů.... Páááni... no bomba... super... nádhera... prostě je to krásné, vážně... :-)
24.05.2008 20:48:00 | V e r u n k a
Krásná básenka, četla se mi s lehkostí, leč na mě dýchá trochu smutku, možno ji chápu jenom jedním smyslem ... Věřím, řes´našla, bo nandeš.
24.05.2008 05:31:00 | NikitaNikaT.