Kouzelné!
Již soumrak na kraj kles',
kouzelně voní vřes,
já v dáli sám dlím dnes,
též ohněm touhy plám,
na Tebe vzpomínám,
hluboko v srdci mám
vrytu podobu Tvou,
myšlenky jdou a jdou...
Chci, abys byla mou,
ale jsi tak vzdálená,
že jenom fantazie má
mé touze trošku nahrává,
však pevně věřím jen,
že brzy přijde den,
kdy naplní se sen,
a splynem spolu potají,
jak milenci to dělají,
den bude vonět po Ráji
a Láska bude slavit zas
ten nekonečný hodokvas
a bud všude kolem nás...
02.09.2008 11:35:00 | Kozoroh 1