Opět krásná stavba básně... Odcházení, loučení, odlety, odjezdy...mají hořkosladkou chuť pokaždé (aspoň pro mě)...ale osobně mám tu jemnou melancholii ráda...
15.07.2008 23:08:00 | monterka
Ten název mi připomněl Havlovu hru... Každý odcházení vnímá jinak - přiměřeně svému věku a zkušenostem.
25.05.2008 01:07:00 | Ctěný pán