Až..
Anotace: narosla ti ramena za ty dva tydny...kde jsi?
Až budeme tančit na střechách,
dostaví se pocit lásky.
Až láska nám dá křídla,
budeme chtít létat.
Až skočíme ,
přijde tvrdý dopad.
A až si zlámeme nohy,
bude důvod k objetí...
Tak snad jednou..
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: Lota, Daisy..
Komentáře (1)
Komentujících (1)