Anotace: - Tvá slova . . . - / - Má žena nežije . . . už pár let . . . -
Sbírka: Intimní sdělení
teda přečetla jsem to jedním dechem je to nádherné.Zvláštní styl psaní ale tohle se mi fakt moc libilo.
03.06.2008 09:14:00 | mexx
Opravdu moc pěkná básnička!
I já mám nejeden rys ze svý mámy, ale většina je po tátovi, jenže rodiče má přeci každý dva, někdo z nich zůstane vždy díl, takže díky moc za tuhle krásnou básničku.
I mně se u ní chtělo plakat!
24.05.2008 21:48:00 |
prostě nemůžu neplakat...krásná báseň...krásná láska...moc Ti jí přeju každou tu prožitou vteřinu...
24.05.2008 21:31:00 | Noc17