Dřímající vlk
Anotace: když se někdo zamiluje ale nejde to
Tolik mi schází tvoje tlapka
kterou mě proti srsti hladíš po duši
jsem zkrocený vlk
nedělám co se nesluší
Ukládám si tě do paměti
v podobě dotyků, vůní a obrázků
zásoby na zimní spánek
na dobu nevhodnou pro lásku
Vlk co ve mně neklidně dříme
je vděčný za každé pohlazení
nehlučně chodí ve tvé stopě
na šakaly zuby cení
Vzrušivou zónu tvého parfému
obcházíme diskrétně a hluše
ukrytí ve stínu na skok od tebe
já a moje vlčí duše
Komentáře (0)