Malování
Anotace: Jsi má tajná předloha .....
Namaluju obrázek,
do něj tvoji duši,
pokusím se o lásku,
co nám tolik sluší.
Namaluju domeček
a v něm velká dvířka.
Dočkáme se konečně
společného zítřka ???
Namaluju květinu,
hezký dlouhý stonek,
ještě přidám lístečky,
a zavěsím zvonek.
Na zvoneček zazvoním
bez pozvání vejdu,
a pro Tebe, lásko má,
pro Tebe si zajdu.
Přečteno 494x
Tipy 2
Poslední tipující: Ctěný pán, lalej
Komentáře (1)
Komentujících (1)