Tajemství
Řeknu ti
tajemství
(letmá slova o jeseni)
pár falešných tonů
řeknu ti
tajemství
všech našich lží
řeknu ti
tajemství
neskýtám stín
a nikdy jsem ho neskýtala
množina
výkřiků
je prázdná. jako já. jako ty.
(krátíme se navzájem, víš?)
a letmá slova
nezachrání
nářek našich marných zdání
a patos našich vlastních lží.
Řeknu ti
tajemství
(letmá slova o koncích)
a zase budu lhát.
Protože my
Ani nezačali.
Přečteno 478x
Tipy 10
Poslední tipující: Jana Marie, fialová, Severka, Psavec, Fish, spare, adida
Komentáře (2)
Komentujících (2)