Anotace: ...
Nekřič, hluší stejně neuslyší...bohužel. A když budeš ukazovat, oslepnou. Mluv s těmi, kteří stojí stranou a bázlivě Ti naslouchají...
05.06.2008 01:07:00 | G.P.
Já nenávidím všechno na zeměkouli a sebe úplně nejvíc. Chápu to správně, jako takovej výkřik...?
28.05.2008 16:49:00 | Rick
Krásná, avšak je v ní zvláštní rozpor - Ty o něm sníš a zalykáš se láskou, ale pociťuješ nenávist a lhostejnost ?
Předpokládám, že ti musel asi dost ublížit... :´o(
27.05.2008 20:49:00 | Orichi