. . . děkuji . . . děkuji Vám všem za Vaše ocenění. . . poslední slova mé ženy byla:
- Neplačte,prosím netruchlete,jsem vrchovatě naplněna Láskou a s ní i jejím štěstím.Děkuji osudu,že jsem mohla těch pár let prožít tak,jak jiným nebylo souzeno prožít za celý život alespoň chvíli . . .
28.05.2008 15:07:00 | rolon